Amor a la cuina, al producte i a la terra

La filosofia del nostre restaurant és senzilla: les coses fetes amb mimo i afecte saben millor.

I això inclou tot el procés: des de que el pagès sembra les verdures i hortalisses i les rega amb les aigües més pures del Pirineu fins que fas el primer tastet de la nostra cuina.

Tot el nostre gènere és de proximitat i està cuinat com les nostres àvies ens van ensenyar. Cuina tradicional catalana amb garantia de qualitat per llepar-se els dits!

Esmorzars de forquilla

Qui diu que no ens podem cruspir un bon fricandó a les 10 del matí? O una botifarra amb seques? Aquest tradicional àpat català, heretat dels pagesos, arriba avui a la gent més esportista.

Aneu a fer una caminada de bon matí, tot veient la sortida del sol. Feu una ruta en bicicleta descobrint els voltants d’Estamariu. Quan torneu us estarà esperant un tiberi digne de campions.

Pels nostres hostes de l’hotel oferim a més l’alternativa d’un esmorzar tipus bufet, per un preu de 13€ per persona. No et quedaràs amb gana i tindràs l’energia suficient per fer totes les activitats que vulguis.

Dinars i sopars íntims i de proximitat

Per tot aquell que s’apropi a Estamariu oferim carta de migdia i nit amb una selecció de plats ben casolans, cuinats amb molta cura per a que no ens oblideu mai.

Anima’t a provar el nostre corder, uns canelons de l’àvia o l’arròs de muntanya. Acaba d’arrodonir-ho tot amb un dels nostres postres fets a casa. I es que ja diuen que panxa plena, cor content.

Cafeteria i bar de 9h a 20h.

Esmorzars de forquilla,
de 9h a 12h.
Reserva prèvia

Dinars de 13h a 15h. Sopars de 20h a 22h.

Us informem que la nostra piscina estarà disponible a partir de la tercera setmana de juliol.